Tizedik születésnapját ünnepli a Momentán Társulat

Tíz előadással és interaktív programokkal ünnepli fennállásának tizedik évfordulóját a Momentán Társulat november 3. és 12. között Budapesten.

MTI - A születésnapi programsorozat helyszíne az Impró - kreatív töltőállomás lesz a budapesti Ó utcában, ahol november 11-én látható lesz az improvizációs színházi társulat első, 2003-as RögvEst elnevezésű impró-showja is, amelyet tíz évvel ezelőtt ezen napon játszottak először - közölte a társulat az MTI-vel.

Csütörtökön mutatják be a pszichológiai alapú, Fröccs című előadást, míg a filmes műfajokkal játszó romantikus komédia, a HáziMozi szerdán lesz látható. Az intim légkörű Ketten című előadást kedden, a Nulladik Óra című produkciót hétfőn hajnalban láthatja a közönség.

A programsorozat tíz napja alatt több interaktív programot is kínálnak a szervezők. Lesznek impró workshopok, pódiumbeszélgetések, számháború, koncert, valamint Momentán-emléktúra is.

A közlemény felidézi: az interaktív improvizációs színház hazai meghonosítójaként számon tartott, kilenctagú csapat 2010-ben nyitotta meg saját játszóhelyét, estjeik a közönség bevonásával, a nézők ötletei alapján születnek.

A társulat tagjai: Bódy Gergő, Boldoghy Borbála, Harsányi Bence, Kiskovács Attila, Molnár Levente, Nemes Takách Kata, Pirisi László, Tóth Barnabás és Várady Zsuzsi.


Megosztás a Google Pluson