Acoustic Songs az Underground Clubban

Aki eddig úgy gondolta, hogy az akusztikus zene egysíkú és unalmas, az most könnyen meggyőződhet az ellenkezőjéről. Változatos csütörtöki programmal várja a kétkedőket és az elkötelezett rajongókat, belvárosunk legújabb underground klubja az S8 Underground Club. Négy kiváló produkció, majdnem öt órában. A programot, két fiatal és energikus lány formációja, az Out of the Window nyitja meg. Őket Kiss Péter, a Kőbányai Zenei Stúdió növendéke követi. Az este második felében Antal Adrienn, azaz AdryA hangját csodálhatjuk meg két zenekar élén. Előbb az Adrya, majd a GRB lép színpadra.


Az AdryA misztikus, olykor fátyolos, olykor pedig erőteljes női énekhang köré épülő, könnyed, emészthető dallamokkal és fülbemászó refrénekkel átszőtt rock, pop, goth, experimentális muzsikát játszik, melyben az időnként szaggatós gitártémákat lágyabb, szentimentálisabb részek váltják fel. Bár az akusztikus verzióban mindössze hárman ragadnak hangszert és mikrofont, mégis az egész termet betöltik kirobbanó előadásukkal.

Garázspop, rock, power-pop. Így jellemzi magát a budapesti GRB. A 2007-ben alakult zenekar legújabb kislemezét Szabadon címmel, tavaly októberben jelentette meg. A lemez akusztikus bemutatóját idén januárban tartották. Ezzel programmal érkeznek az S8-ba is, természetesen a repertoárban régi számok, valamint feldolgozások is szerepelnek majd. 

Kiss Péter igazán sokoldalú előadó. A The Griffins tagjaként szólógitáron játszik, akusztikus projectjében egymaga lép színpadra. Gitárján és énekhangján kívül szájharmonikáját is megszólaltatja. A palettára nem lehet majd panasz, hiszen saját dalaink kívül külföldi pop, country, blues slágereket hallhatunk tőle saját stílusára formálva. 

A 2014 nyarán alakult Out of the Window két fiatal, gimnazista lányból áll. Ismertebb pop, valamint eddig kevésbé ismert punk-rock zenekarok dalait adják majd elő a maguk szájíze szerint, ezen felül saját szerzeményeikből is fel fog csendülni néhány.


Acoustic Songs:
2015. február 12. (csütörtök)
Kapunyitás: 18.00, koncertkezdés: 19.00
Program: Out of the Window | Kiss Péter | AdryA Acoustic | GRB Akusztik
Belépő: 390 Ft


Esemény:


Out of the Window:


Kiss Péter:



AdryA:


GRB:



Megosztás a Google Pluson

0 megjegyzés: